Star Tv Canlı izle

    Star Tv canlı izleme sayfasına hoş geldiniz.Kanal Dogan Holding A.Ş tarafından 1989 yılında İstanbul'da yayın hayatına başlamıştır.Türkiye'deki en popüler tv kanallarından biri olan kanal genel olarak dizi,yarışma,haber ve spor programları ile tanınmıştır.Ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarını kesintisiz olarak online sitemizden izleme imkanı bulabilirsiniz.İyi seyirler dileriz...
    Devamını Oku

    Kanal 7 Canlı izle

    Kanal 7 Türkiye'de yayın yapan ve de genel olarak dini içerikli yayın yapan ulusal bir kanalımızdır.Kanal 7 izleyicilerinin en çok beğendiği sohbet programları ve de dini filmler ayrıca bir güzellik katmaktadır.1994 yılında yayın hayatına başlayan kanalın merkezi İstanbul ilimizdir.
    Devamını Oku

    Tv8 Canlı izle

    Tv8 Türkiye'de yayın yapan ve de genel olarak dini içerikli program yapan ulusal bir kanalımızdır.1999 yılında yayın hayatına başlayan kanal en çok izlenenler arasına girmeyi başarmış ve de bunuda ilkeli yayıncılığı ve de dürüst haberciliğine borçludur.Renkli kadın programları ve de dini sohbet ve filmleri ile farklı ülkelerdeki Türk vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.Tv 8 hakkında detaylı bilgileri resmi internet sitesinden bulabilirsiniz.
    Devamını Oku

    Cine5 Canlı izle

    Cine5 kanalı Türkiye'de yayın yapan ulusal kanallarımızdan biridir.Kanal bir dönem şifreli yayınlar yapmıştır.Fakat 2006 yılında şifreli yayın dönemine son vermiş ve de normal yayın yapmıştır.Kanal bir dönem Türkiye 1. Lig maçlarını da yayınlamıştır.Genel olarak haber,dizi,film,kadın ve çocuk programları yapmaktadır.
    Devamını Oku

    Atv Canlı izle

    Atv canlı izleme kanalı hakkında bilgi.Atv Tüekiye'de dizi kanalı olarak bilinen 1993 yılında Dinç Bilgin tarafından kurulan bir kanaldır.Atv Seyredeceksiniz sloganı ile yayın hayatına başlayan kanal dizilerin yanı sıra haber,spor ve eğlence programları ve de kadın programları ile milyonlara ulaşmayı başarmıştır.Atv hakkında daha geniş bilgi resmi internet sitesinden ve de çeşitli kaynaklardan bulabilirsiniz. >
    Devamını Oku

    Beşiktaş Tv Canlı izle


    Beşiktaş Tv Türkiye'de önde gelen spor kanallarımızdan biridir.Kanal Beşiktaş Kulübüne aittir.Genel olarak Beşiktaş spor kulübüne ait olan futbol,veloybol,basketbol maçları ile ilgili ropörtaj ve yayınlar yapmaktadır.
    Devamını Oku

    Fox Tv Canlı izle

    Fox Tv izleme kanalına hoş geldiniz.2007 yılında İhlas Holding tarafından kurulan ulusal bir kanaldır.Kanal 2009 yılında kendini göstermiş ve de ilkeli yayıncılığı ile günümüze kadar gelmiştir.Fox Tv,genel olarak haber,spor,dizi ve film yayınlarında Türkiye'nin önde gelen televizyon kanalı olmayı başarmıştır.Fox Tv bir ilki gerçekleştirerek 2012 ve 2018 yaz olimpiyatlarının yayınlama hakkını almıştır.Detaylı bilgileri wikipedia resmi sitesinden bulabilirsiniz.
    Devamını Oku

     
    Wp designer: Canlı TvTv 61hd tv izle